Rólunk

Földesi-Becse Nikolett


Valamennyi családtagom nevében szeretettel köszöntöm Vendégházunk honlapján! Örömünkre szolgál, hogy betért hozzánk és érdeklődik ajánlataink, szolgáltatásaink iránt. Kérem engedje meg, hogy röviden, néhány szóban bemutatkozzunk.


2016 szeptember

Üdvözlöm!

A Csecse-Becse Vendégház Észak-Magyarország egyik legvarázslatosabb pontján, a Zempléni-hegységben, az ország egyik legeredetibb hegyi településén Telkibányán, idillikus környezetben terül el. A falu hírneve az egykori bányaváros ritka emlékeiből, a környék természeti szépségeiből adódik. A friss, tiszta hegyi levegőt szinte harapni lehet, az erdei környezet festői képet nyújt, illetve a környéken fellelhető megannyi látnivaló tartalmas programlehetőségekkel kecsegteti az ide látogatókat.

Akár passzív, akár aktív kikapcsolódási lehetőségre vágyik, biztos lehet abban, hogy Telkibányán megtalálja számításait. Gyönyörű vidéki környezetben pihenhet és garantálom, hogy a faluban tett séta az ott látottakkal egyetemben magával ragadja majd. Az utóbbi években a település és az azt övező erdők sokak által kedvelt kirándulóhellyé nőtték ki magukat, így az aktív kikapcsolódást keresők számára is változatos a programkínálat. A turista útvonalakat követve biztonságos, mégis látványos kirándulásokban lehet része szeretteivel, barátaival. A közelben található kalandparkban soha nem tapasztalt élményekkel gazdagodik, mint ide látogató kedves Vendég.

Célunkként kitűzve szeretnénk, hogy nálunk töltött ideje tartalmas, élményekkel teli és felejthetetlen emlék maradjon. Kérem, tekintse meg fotóinkat és keressen minket bizalommal, akár telefonon, akár e-mailben. Telkibánya és a Csecse-Becse Vendégház szeretettel várja Önt, az év minden napján.

Bízunk benne, hogy vendégházunk elnyeri tetszését és értékes, felejthetetlen napokat tölt majd nálunk.

Minden jót kívánva,


Rólunk mondták

 • Németh család

  Csodálatos környeztben, egy csodáltos Csecse-Becse lak :) Imádnivaló hely!

  2015 szeptember
 • Kristóf család

  Minden évben visszatérő vendégek vagyunk. Nem tudjuk kihagyni ezt az élményt egyik évben sem!

  2016 május
 • Zugonics család

  Gyermekek és felnőttek számára is igazi kikapcsolódást nyújt ez a vendégház!

  2016 február

Kommenteljen!